Minikkomando Kızlar 28 haftalık hamileyim. 2 gündür bebek yukarılarda hiç hareket etmiyor, vajinama tekme atıyor sürekli? Aşağılara mı indi acaba yoksa pozisyonuyla mı alakalı, sürekli idrara çıkıyorum bu yüzden
Mucizem5 Minikkomando benimde öyleydi bende 28 haftalık oldum 3 gün hep asagidaydi vurup durdu ama sonra yukarı çıktı bende çok korkmuştum ama şuan yukarda
dilara0605 Minikkomando canım benimkide öyle ayakları aşağıda şeyime şeyime vuruyor çıkçak aha diyorum bazen hatta dönünce rahatlıyorum
Habus Minikkomando daha bizim çok var o haftalara ama ne zaman vajinaya tekme olsa konu aklıma instagramda gördüğüm bu video geliyor. İçerde canları sıkılıyor resmen bebelerin 🤦🏻♀️
Annekuzusu_Ayaz Minikkomando benimkide aynısını yapıyo hatta vurduğu an vajinamda sızlama oluyo idrarımı kaçırcak gibi oluyorum devamlı sık sık idrara çıkıyorum bende 34 haftayım
Beyaz05 Minikkomando kızlar bende 22haftadayim vajinaya doğru tekme atıyor normalmi ya korkmaya başladım:(
Hilalkhrmn417 Minikkomando o haftalarda oyle oluyor içiniz rahat olsun.. sanki çıkacak gibi ay diye diye geçip gidiyo
Aysunnnn_ Minikkomando 21. Haftadayim aynısı başıma geldi iki gündür orada dolanmak istio belkide😂😂😂😂