PrensesAnnesi- Üç gündür o kadar ağrım var ki artık dayanılamayacak seviyeye doğru ilerliyorum dün gece evde temizlik yaptım iyice mahvoldum kuyruk sokumumdan bütün belime yayılan bi ağrı var sancım mı var acaba o mu geliyor diye artık kuşku düşmeye içime. Ağrı kesici parol alsam geçer mi sizce kızım üç hafta da önden gidiyor şuan 36. Haftayla uyumlu napcağımı şaşırdım egzersiz yapıyorum yok azıcık evin içinde yürüyüş yapıyım diyorum yok geçmiyor bi önerisi olan var mı Allah aşkına kızlar 🤦🏻♀️
Happybeybi55 PrensesAnnesi- bende öyleyim kuyruk sokumum çok ağrıyordu 20. Haftalarımda oturmak bile çok zordu şimdi 31+4 o kadar çok yok bel ağrısı çok bol bol dinlemiyorum kendimi yorcak hiç bir şey yapamıyorum sende öyle yap bence
Merve6494 PrensesAnnesi- direk git nst yapsın normaldır belkı ama bnmde cok agrım oluyor nst bakıyo kontrolde tutmak sart
Sinemmmmm58 PrensesAnnesi- bende ayni agriyla geldim suan acildeyim belimden vuran bi agri ve surekli.kasik agrisiyla sanki kasiklarima kramp giriyomus gibi ve idrarimi tutamamaya basladim idrar tahlili verdim 2 cm acilmam cikti simdi nst icin bekliyorum 32 haftaligim bu arada bi acile gecin isterseniz
PrensesAnnesi- Valla doktorun yolu görünüyor zaten bana çok ağrım var azıcık ayakta kalınca sızım sızım sızlıyor, hemde ramazan eve mi yetişeyim kızımın eşyalarını mı yıkayıp ütüleyeyim çantası bile daha hazır değil napcağımı şaşırdım 🥺
Happybeybi55 PrensesAnnesi- sen mutlaka doktora görün bunlar tatlı telaşlar aslında ne güzel rabim size evlat nasip etmiş ☺️☺️
PrensesAnnesi- Merve6494 kesinlikle hareketlerini hissediyorum hemde bayağı hissediyorum ancak ağrım çok gideceğim mutlaka
PrensesAnnesi- Sinemmmmm58 ciddi misiniz çok geçmiş olsun şuan iyi misiniz ? bende mutlaka görüneceğim çünkü aynıyız bende idrarımı tutamıyorum geçen bezlendim hatta ayıptır söylemesi lavaboya gidene kadar çeyreğini altıma yapmış oluyorum, bel ağrım da sürekli halde kendi doktoruma gidip durumu anlatacağım 🥺
Sinemmmmm58 PrensesAnnesi- hic beklemeyin gorunmekte fayda var suan nst ye bagladilar iste 2 cm acilmam varmis bakalim sonuca gore birsey soyleyecekler bir anda oldu benim kizimi disari cikarmistim eve geldim iftar sofrasini hazirladim agrim basladi
Sinemmmmm58 PrensesAnnesi- yok canim vermediler sonuclari alamadim cunku 3 gun sonra cikar dediler yatis verdiler ama cikan idrar sonuclsrimdsn 1 cok yuksek bugun tekrar gitcem