BeyzaF Kızlar 22+5 şuan aşırı akıntım var ama kahverengi ve sarımsı karışık bi akıntı ve parça parça gibi geliyo yaşayan var mı böyle bişey ? Enfeksiyon muhtemelen ama başka bişey olabilir mi ? 2 gündür falan böyle
busbos Bende 11 haftalık hamileyim ve biraz kanamam oluyor peçeteye birkaç gündür kan geliyor acile gitmeli miyim acaba endişelendim çok
Ays_cskn busbos Evet canim git bir gorun kanama dikkate alinacak bir durum bekleme derim duruma gore bilgilendirip gerekli ilac igne vs verirler
BeyzaF Ays_cskn ya kanama da değil parça parça akıntı ama lop lop yani ve kahvemsi sarımsı bi akıntı daha önce olmuştu ama kahvemsi ilk defa oluyo
mydeno13 BeyzaF yanlış bilgilendirmek istemem ama hamilelik de kahverengi akıntı sıkıntı diye biliyorum bende de oldu kanama olmuş dedi doktor yerim den kalkamadım 2 ay
Ays_cskn BeyzaF benim gebeligimin basindan beri var o dedigin sekilde tedbir amacli progestan kullaniyorum ama içeri temiz benimkide bi sebebi bulunamadi
BeyzaF mydeno13 doktorum da kırmızı olursa sıkıntı demişti bana ama bilemiyorum ya her ihtimale karşı doktora gitmek en iyisi
mydeno13 BeyzaF Rabbm inşallah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 geçmiş olsun gene de gidin ihtimale atmayın lütfen