Gnc27 34.hafta kasılma olması normal mi acaba ?dinlenir vaziyetteyken 5 dakikada bir 10 saniye falan sürdü 3 defa oldu ard arda ..ayağa kalkıp yürüdüm falan geçti gibi ..ama beni strese sokuyor çok 😞korkuyorum ..
MerveeD Gnc27 kasılma nasıl oluyor? Yarın 34 haftalık oluyorum da hangisi kasılma oluyor benimki cok toparlanıp karnımı resmen sarsıyor hareket ederken ve yururken sankı kolu yada bacagı ıle kasıgıma sürtüyor gbı yapıyor agrıyor oyle olunca
3oglanannesi Gnc27 normal bu haftalarda düzenli aralıklarla ve artarak gelmediği sürece sorun yoktur takip edin sıklığını
Ayse254 Gnc27 korkmayın o kasılmalar doğuma hazırlıyor vücudu erken doğum belirtisi olarak düşünmeyin strese girdikçe daha çok olur takılmayın benim de hep oluyordu bazı dönemler daha çok oluyordu 38+4 üm şu ara azaldı mesela 😅 doktorum hep normal dedi
Birfasulyeannesi MerveeD tam anlamıyla bu bende 34.haftadayim bugünde kasiklarim dan belime doğru bı ağrı yayıldı iki kez sonra geçti. Bazen bebiş toplanıyor sertlesiyor çok nefesim kesiliyor gece yaptığında uykudan uyanıyorum
Gnc27 3oglanannesi doğum kasılması demek için sık mı olmalı ?benim mesela ard arda oldu 3 defa sonra biraz zaman geçti yine oldu ..yani çok düzenli sayılmaz ama fazla oldu 😔
3oglanannesi Gnc27 sık sık değil mesela düzenli olarak yarım saatte bir olursa iki kere yarım saatte oldu sonra 45 dk da olduysa yine düzensiz olur iki kasılma arası hep aynı süre olmalı dayanamayacak olursan acile git nst ye koyarlar ilaç verirler
Gnc27 Ayse254 Evt çok stres yapıyorum ,rahatlayamıyorum o zaman da geçmiyor gibi ..inşallah geçer benim de 😩
Ayse254 Gnc27 ya geçmese de çok önemli değil doktora sordum ben bebeğe zararlı bir şey değil tabi aşırı olması düzenli gelmesi sancı yerine geçer ama bunu düşünüp stres yapmayın magnezyum ya da maden suyu işe yarayabilir 😊