elcinlinaa Kizlar normal kontrole geldim sancım çıktı doktor yatış önerdi ama kabul etmedim açılma falan yok başına böyle birşey gelen var mı acaba kabul etmeliydim her ihtimale karşı erken doğabilecegi için dendi
minikcicegim_22 elcinlinaa Benin ilk gebeliğim de başıma gelmişti bu olay ama ben ozaman 32 haftalık tım doktorum iğneyi önermedi evde yat dedi 35 bulursun dedi çünkü bu iğneleri artık pek riskli olmadık ca önermiyolar ve ben 36+5de doğum yaptım şuan ki gebelikte de cıktı kasılmalar magnezyum ve progesteron kullanıyorum 32 haftalığım aynı doktorum yine iğne önermedi
mimikralicesi elcinlinaa benimde sancılarım Çar ve 35 haftalığım yatmak istemediğim için doktorum iğneyi yapıp gönderdi ve nidicard verdi onu kullanıyorum
elcinlinaa Polenpolen52 evde küçük bebeğim var 1 yaşında 3 gün yapılıyormuş bu iğne 24 saatte bir 3 doz haftasonuda girecek araya 5 gün bilemedim hazırlıksız yakalandım hiç boyle birşey beklemiyordum 🤦
elcinlinaa Deniz2961 internette de araştırdım 24 34 arası yapilir diyor şuan gelişimi falan iyi haftam çok küçük değil yani tedirgin oldum zaten ilk doğumum 38 de olmuştu çok erken olduğunu düşünmüyorum bu sancıyla en fazla 1 2 hafta durursun dedi
elcinlinaa Deniz2961 2600 gram 47 cm doğsa bile sıkıntı olmaz heralde evdeki bebeğim çok huysuz kimsede durmuyor anne olmak ne kadar zor 😔
minikcicegim_22 mesa34 2700 doğdu biraz hızlı nefes alıp veriyordu tedbir amaclı 2 gün kaldı sonrasında Bi sıkıntı olmadı çok şükür şimdi 2 buçuk yasında
Fatoo33 Benimde sancılarım var 35+3 deyim açılmam var ve bebek kanalda heran gelebilir gelmeyedebilir bebişe bağlı ama bana çiğer geliştirici gerek duymadı doktorum zaten ciğerleri tamamlandı dedi
Fatoo33 elcinlinaa sanmıyorum canım olsa söylerdi, ben yurtdışında yaşıyorum burda genellikle 34+0 dan sonra yapmıyorlar
Lk34_ elcinlinaa 34 de tansiyon yüksekligine karsi yaptırdım bende yattığım gece 11 de vurdular birde ertesi gün öğlen 11 de canım 2 dozz canım nolur nolmaz
Ayselosman Bende 33 .haftamda idrar yolu enfeksiyon kanama ile yatisim yapildi iki doz ciger gelistirici vuruldu sancim acilmam ve rahim kisalmam vardi birbgece yatip ciktim suan 36. Haftamdayim iki haftadir pek ayaga kalkmiorum zaruri ihtiyac disinda