Ummi Kizlar 30 haftalik gebeyim 15 gun ince kontrole gttim doktrm idrar testi istedi yaptrdm bisey cikmamsti ama kontrolmden bi kac gun snra kasinti ve iltihap gbi akintim oldu bgun saglik ocagina gttim test yaptilr ilthap ckti bi icimlik toz ilac ve travazol die krem yazdi kremi kullanlar varmi nasil bide doğal yöntemler ne yapablrm hemn gecmesi icin enfeksiyonun korkuyrm bebegime geçermi etkisi olrmu bebegime enfeksiyonun
gonulcelen Ummi ilacın da kremin de bir zararı yok ama doktorunuza mutlaka sormalısınız yani hangi düzeyde ilaç kullanımı gerektiriyor mu doktorunuz karar vermeli.
Cekuli Ummi idrar yolu enfeksiyonu erken Doğuma sebep olabilir...kendi doktorunda yine tek kullanımlık şase lerden verirdi ama yinede bir danış tekrar test yap iki gün sonra hatta
Dyguu Bu konuyu bende bi başlık açıp sordum ama kimsenin dikkatini çekip yazan olmadı bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum
gulsum097 Bende de sürekli enfeksiyon çıkıyor sürekli ilaç kullansam da geçmiyor bende bıktım bu durumdan
Fulyarcak Bende tek kullanımlık tozdan kullandım ama geçmedi bu ayda gittim yine bi düzelme yoktu hatta artık kasıklarım alt karın bölgemde çok ağrı oluyordu doktorum iki ilaç verdi biri antibiyotik Kullanan var mı acaba bu ilaçları biri zimaks 400 mg diğeri piyeloseptyl 100 mg
Ummi Fulyarcak tek kullanmlik toz verdi banada bende ilk defa oldu agrim felan hic yok sadece kasintim ve akintm vardi insallah gcer bakalm 😐
Dyguu Bende kullandım ilaç sonra gene tekrarlıyor normal doğum Da bebeğe geçme ihtimali var diyenler var öyle bişey yaşayan var mı
Ummi Dyguu bendede ilk dega oldu canm ondn korkuyrm bemde arkadsm dogum yapti normal oldu enfeksiyon cikti bebekte annesindn gecmis
Dyguu Bende kontrole gittiğim zaman doktora bunu sorup ona göre sezeryan istiyorum diycem eger öyle bi ihtimal varsa