Mormenekse34 Yarim saat yurusem belime karnima agri giriyor bu normal mi ben mi az yutudugmden cabuk yoruluyorm acaba Kendimi zorlamak da istemiyorm ama oturcak yer ariyor gozum🙄 ilerki haftalar ne yasayacm bklim zaten 81 kg oldum sisince hic gezemicm sanki
suscarparimm Mormenekse34 Kaburganıza doğru benek ilerlediği için ciğerlere baskı ypıyor buda hareket halinde yorulmanıza nefessiz kalmanıza sebep olabilir son haftalarda hareket edemiyordum 51 kg ile hamile kalıp 84 le doğuma girmiştim kiloda çok etkiliyor
AysunUgur Mormenekse34 çok erken başlamış canım sorunun, ama ağırlık oluyor demek normal, ben 36 haftamdayım bugün işlerim vardı bisürü 11 de çıktım 16.00 eve gelebildim, 5 saat canım çıktı ama çok şükür idare edebiliyorum henüz
elfkara Ben de öyleyim 30.haftamdayim 64 ile hamile kaldım 78 kg olmuşum dün doktorum biraz yavaş dedi 🤭 Evim yokuşta yukarı çıkarken öyle yoruluyorum ki bacaklarım halim sıfır oluyor 🤨
Mormenekse34 AysunUgur dinlenme arasi verdikce sorun olmaz insallah daha bunun avm si alisverisi bayrami misafiri var🙄
NeseA Vallah can ben 28+2 haftalik gebeyim ve sadece 2 kilo almışım. Ama dediğin gibi çok yürüdüğüm zaman hemen yoruluyorum kaşıklarım belim ağrıyor. Hareket edecek halim kalmıyor bide 3 çocuğum var mecbur onlarla ilgileniyorum.