Zehragniken Aysenur98 Bende medara takipliyim ama detaylı ultrason için senol şafak varmış ona gidicem baya herkes övdü fiyatı da 250 tl diye biliyorum aradım 2 önce hafta öyle söylediler. Herkes memnun kalmış
2bebe1gebe Aysenur98 2 hafta önce muayne oldum normal muayne doktorum bizde yaptırıcaksan detaylıyı 500 tl dedi
Ozgeeehafsaa Aysenur98 2020 de kızıma hamileyken 400 dü medar şimdi artmıştır iyice adatıp 600 lira ☹️
Togbaa Aysenur98 detaylı ultrason yaptırdınız mı medarda ne kadar ödednz telefonda bilgi vermiyoruz dediler
gizemkrgzl Ozgeeehafsaa adatıp da Aralık ayında ben 600 liraya yaptırdım ama şuan güncel fiyat 800 demişti bir arkadaş burda
gizemkrgzl Ozgeeehafsaa birisi öyle yazmıştı canımm yılbaşından sonra zam gelmiş tabiki doğuma da geldiği gibi, çok zorrr Allah herkese yardım etsin 🤲🏼😊
Aysenur98 Togbaa dün hastanedeydim oğlum rahatsızdı randevuyu aldım ilker adin da bir dr 685 tl dediler haftaya cuma 11′de randevum
pinarezgi Togbaa medara takipliyim ama ben samar da yaptırdım detaylıyı çokta memnun kaldım 45 dk kadar baktı tavsiye ederim
pinarezgi Togbaa merkezde Migros un orda battı çıktı denilen yer. Ocakta yaptırmıştım yılbaşından sonra fiyatı tam hatırlamıyorum ama adatıp ile aynı fiyatı vermişlerdi. Medar telefonda paylaşmamıştı. Raporu çıkarken veriyorlar doktora raporu gösteriyorsun