vesilece Uygulamada oyun okey gibi reklamlara alıştımda, çöpçatan siteleri nedir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bi tek benmi rahatsız oluyorum çıplak reklamlardan, sonuçta gayet seviyeli bi platform bu 🤷🏼♂️
suscarparimm vesilece Hiç denk gelmedi oysa süreklide bu uygulamadayım 🙄 devamlımı çıkıyor tek seferlik mi çıktı merak ettim şimdi
Deletedmom7373700 vesilece aynen ya bıktım valla. Kaç kere yazdım ben sildiler her seferinde yorumumu. Önceden süt reklamı falan çıkıyordu. Şimdi saçma sapan yarı çıplak dans eden kızlar salak saçma reklamlar çıkıyor. Ne alakaysa bu uygulamayla.
begonvilko vesilece ben de bıktım canlı kızlarla görüşme reklamlarından valla. Geçenlerde süt falan çıkıyordu gülümsetiyordu yine reklam beni. Şimdi her seferinde canlı görüşme uygulamaları saçma sapan. Bir de bu aralar genel olarak çok reklam çıkıyor. Baydı içimi. Artık reklam çıkınca uygulamadan çıkıyorum.
vesilece happycatnap evet canım burda hep oyun reklamı çıkardı şimdi 24 saat online kız sitesi reklamı 😳😳
happycatnap vesilece Bende reklamın sesli olarak açılmasından çok rahatsızım sesi kısık açılsa daha iyi olur. Çocuğu uyuturken youtube dan piş piş sesi açıyorum ekranı 2ye bölüp uygulamada dolaşıyorum birden hooop Canınız güzel bir burger mi çekti sesi geliyo çocuk uyanıyo gına geldi artık
poyrazinannesi1 Bana da genç kızlarla tanışın diye reklam çıktı. Son zamanlarda reklamlar boğdu artık 🙄
vesilece poyrazinannesi1 kullananların %90ı kadın olan bi uygulama için yanlış yere reklam vermişler 🤭🤭
PrensesAnnesi- Evet banada geliyor çöpçatan siteleri oyun site reklamları saçma sapan hemde dakikada bir eşimin bile dikkatini çekti reklam olduğunu farkedince he tamam dedi ama garip dedi. Bi çözüm bulunmalı bence
vesilece Deletedmom7373700 silmesinler sesimizi duysunlar😞 yani reklam verenede yazık hamile kadınlar oralara üye olacak değil ya 🙈🙈
Mouradi Deletedmom7373700 Demin benim yorumumda silindi reklam yüzünden 😂 dünde biri açmıştı post reklamlarla ilgili postu silmiştiler neden acaba 😒
Deletedmom7373700 vesilece evet reklam illa olacak sonuçta onlarda reklamlardan para kazanıyor. Ama her şeyin bi dozu olmalı bencede. Saçma saçma reklamlar cidden. Ve çok sık çıkıyor bende. Sizde de öyle mi sıklığı ? Mesela bi yprum yazana kadar 2 reklam çıkıyor çok sinir bozucu
vesilece Deletedmom7373700 evet canım her girmeme reklam 🤭 tabiki reklam olacak ama uygulamayla alakalı olaydı