2mucizeninannesi Hanımlar aranızda gebelik kolestazı olan varmı karaciğer enzimlerim yüksek çıktı kaşıntılardan bitmiş durumdayım
Sermec27 2mucizeninannesi bir arkadasım da cıktı acilen 37 de sezaryene alındı gebelik koleztazı olunca doğum 37 yi geçmemeli riskli diye biliyorum
Haticeyurteri55 Malesef ben 35 haftalık şuan aynı şekilde geceleri hiç uyuyamıyorum vücudumun her yeri kaşınıyor ve değerleirm sürekli artıyor, bugün doktordaydım yine tahlil verdim sonuca göre ilaç tedavisi başlayacak ve erken doğum olacak en geç 38.haftada
2mucizeninannesi Haticeyurteri55 38 ise hiç korkma canm içini ferah tut ben daha 30 uncu haftadayım kadın doğumcum bni bir doktora yönlendirdi muayenesi 600 tl onada gücüm yok kaldım öyle 😑
Ahlas2018 Safra asıtı testı yaptırdınızmı aynı seymı oluyor karacıger enzımlerıyle bende de kasıntı var safra asıtı testım ıyı cıktı baska test yaptırmam gerekıyomu
2mucizeninannesi Ahlas2018 sanırım farklı testler ama genede hepsi birbiriyle bağlantılı bir doktorunuza danışın yanlış bilgilendirme sizi bnde pek anlamıyorum
Haticeyurteri55 @2mucizeninannesi bendede 31 haftada çıktı 1 aydır gecem gündüze karıştı malesef, hangi bölüme yönlerdiler sizi
2mucizeninannesi Haticeyurteri55 gastroentrolog doktoruna yönlendirdi kıbrısta yaşıyoruz burada 1 profesör var özelde oda çok pahalı elini veren kolunu kaptırır o derece rahatlamak için hiç bi yol denednzmi😑