mommyinthefuture canım doktora Girit’inizin eğer bir sorun yok dediyse rabbine bırak böyle şeylerle çok karşılaşıyorum benim mesela ilk kızım vefat etti 4,5 ay yaşadı böyle doğum yapıp çok isteyip hamile kalamayanlar da oluyor ben hiç üstelemedim ve bu hamileliğimde o ay hamile kalmayı hiç mi hiç beklemiyordum eşimle taş çatlasa 2 defa birlikte olmuşuzdur rahatsızlanmıştı eşim biraz neyse hep döndüm rabbime dedim ki rabbim ben senden illa bir çocuk istemiyorum elbette sen benim için en hayırlısını bilirsin ama bir daha bana evlat verirsen sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat er beni aynı acılarla sınama diye dua ettim rabbime bıraktım ve en olmaz zamanda hamile kaldım sende rabbine bırakmayı dene bir kaç ay ona yönel illa çocuk deme çünkü en çok neyi istersen rabbin seni onla sınar şayet ben kızımı o kadar istedim ki kalbim kıpır kıpır dı ve çok istedim kendimi ona verdim bunun farkındayım rabbim beni evladımla sınadı rabbime sonsuz hamdı senalar olsun bu bebeğimi akışına bırakıyorum hiçbirşeyde acele etmiyorum sende öyle yap canım benim