ebruneco1108 Selamlar herkeze Hayırlı Ramazanlar. Daha yeni karnıma krem sürüyodum tam karnımın altına sürerken sanki biraz sert bastırmışım gibi hissettim ağrıdı birax aceba bebeğimin biyerine zararmı verdim çok korktum??😭😭😭
Glbn34 ebruneco1108 zarar vermemişsindir canım korkma. Geçen doktorum kızımın güzel fotografini ceksin diye eliyle gobegimi bastırdı hareket etsinde yüzünü göstersin diye 🙂 zarar vermek için çoook sert vurma bastırma olması gerekiyor yani anlıcan🤗 gönlünü ferah tut🌸
Deletedmom7373700 ebruneco1108 kaç kat deri var orda incecik bişey değil nasıl zarar versin azıcık bastırmayla. Bişey olmaz o kadarcık şeyden
2bebe1gebe ebruneco1108 zarar vermemişsindir ilk gebeliğimde ne olduğunu hatırlamıyorum şuan ama doktora bununla ilgili soru sorduğumda çok sert darbe almadıkça birşey olmaz demişti biyere vurmultum diye hatırlıyorum göbeği ama emin değilim😂içiniz rahat etsin zaten hareket etmedikçe bende hafiften dokunuyordum bebeğe bi zararı yok doktorlar bazen daha sert baskı yapıyor hatta😂
ebruneco1108 Glbn34 evet doğru doktorlar baya bastırıyor biraz ağrıyınca korktum eline biyerine denk geldiyse diye
Eminecak Ben dürtüp duruyorum bütün gün nerelerdesin diye 😂 korkma onlar karnımızda çok guvendeler. Doktora gittigimde karnımı delecek kadar bastırıyorlar onlarda sıkıntı olmuyorsa senin ufak bir bastirman zarar vermez 😘
Sevgi-K Kocam bana çikolata fırlattı 2 gün önce o da karnıma denk geldi hemde tam kızımın kafasının olduğu yere. Çocuğa şimdiden şiddet uygulamaya başladı valla 😀😀😀 Bir şey olmamıştır umarım
Deletedmom_110 Kız ben hareketlerini hissetmeyince bastırıyorum bazen ayağı eli falan geliyo elime eşim de kızıyor napiyosun zarar vereceksin diye😅 korkma bişey olmaz canım
ebruneco1108 Deletedmom_110 cidden ayağını elini hissediyormusun ben hiç anlayamıyorum popsumu kafasımı elimi😂
ebruneco1108 tugbadugan0000 abartmıyorum korka bilirim 5 seneye yaklaşık çocuğumuz olmadı önceden bir düşük yaşadım bu bebeğin o yüzden üstüne titriyorum. sormakta ne sorun var?