Nil2736 Merveofs tabiki aynı olmuo.. ama hiç yoktan o hissiyatı verio. Ozaman git ye bi tane güvendiğin bir yerden. Biyerin şişcek
Drn34 Merveofs Dün bir görselle karşılaştım midyenin içinde minik yengeç yavrusu kalmış midye benim için bitmiştir 😂
Nahirep Ben de işkembe sevmem bugun canım işkembe çorbası çekti hazır aldım yaptım bi kase içtim halen kokusu burnumda bide şöyle taze yapılmış olsa yesem bu hamilelik insanı evrimleştiriyor
Lalince Merveofs Kuzu canın çok çektiyse midyenin iç pilavını kendin yap istediğin şekilde baharatlarla bence o seni keser diye düşünüyorum😇 Ben çiğköfte delisiydim yememem gerektiği için anneme patatesli mercimek köftesi yaptırdım bol isotlu ondan yedim valla nefsini köreltti😇
Lalince Elvanguzel Kuzucum o kadar kafein tüketebilirsin ya . Doktorlar günde iki filtre kahveye kadar kafein öneriyor. Ki 3ü bir aradada kafein okadar az ki. Sıkma kendini iç yani 😇
Akbasinci Midyenin zararli olmasinin sebebi icindeki civa orani yuksek oldugu icinmis sanirim bende cesaret edemiyorum birde bayat cikabiliyo bazen
minikkurabiyelerinannesi Merveofs aynısı bana oldu midyeden nefret eden ben aşerdim resmen doktorum kesinlikle hayır dedi eşimde tabi bunu duydu bidaha yedirir mi 😂 yalvardım yakardım ama nafile yiyemedim
Merveofs minikkurabiyelerinannesi ayy ben de doktora soracaktım yarın sormayayim yoksa benimki de almaz 😬
seyma_35 Hamileliğimin 10. Haftasında yedim İzmirli olarak midyesiz çok zorlanıyorum ya. Şuan başka şehirdeyim çağla bademleri kaçırdım tilki kuyruğunu kaçırdım deliricem ben de onları aşeriyorum biyerde gelmiş galiba gidip alıcam çağla badem
minikkurabiyelerinannesi Merveofs haha siz doktorunuza sorun yinede onlar iyisini bilir 😂 ben araştırmıştım da zaten pekte sağlıklı değilmiş ama illa olsun diyorsanız bi taneden bişey olmaz tadına bakın yeter 😂😂
seyma_35 Merveofs tilki kuyruğu ve sarmaşık otları mart nisan aylarında çıkar izmirde. Kuşkonmazın doğalı kısacası. Çok güzeldir denk gelirseniz soğanla kavurup üstüne yumurta kırarız