Merveofs Kızlar canım ara ara bir anda midye yemek istiyor normalde o kadar çok da sevmem ama bazen öyle bir istek geliyor ki anlatamam. Ama zararlı da hamilelikte. Yiyen var mı hiç?
tcasl Merveofs benimde çok istemişti doktorum abartmadan ye demişti 10 tane yemiştim 😆 herşeyi abartmadan yiyebilirsin diyodu
Gozi Merveofs Yeme canım bence midye çokta temiz değil benimde canım sakatat istiyordu doktorum temizliğinden cok eminsen az bişey yiyebilirsin dedi ama yemedim nasıl emin olabilirim ki
Denizvegokyuzu Merveofs gebeliğimin ilk trimester döneminde canım çok istemişti yemekte tereddüt ettim ama göz hakkı nefsin körelsin hiç olmazsa diye 3 adet yedim. 3 5 taneden bişey olmaz Allah’ın izniyle 🤗🤗
Aselasaf Gozi Merveofs benimde canım çekmişti internetten bir video görmüştüm yalancı midye gibi ton balıklı bir pilav yapıyor değişik bir pilav onun tadı benziyor . Bildiğim kadarıyla da ton balığının her hangi bir zararı yok bence öyle bir alternatif le isteğinizi goturebilirsiniz
Burcukose Merveofs ben 2 tane yedim bugüne kadar ama ablam bayağı yemişti sanırım ilk 3 aydan sonra çok çok çok ta kendimizi kasmamamiz lazim :)
Mysaa Merveofs midye olarak hiç duymadım canım ama bildiğin iyi biyerse birkaç tane ye içinde kalmasın enazından Allah’ın izniyle bişey olmaz ama çok çok yeme doktoruna sormadan zaten bi iki tane yersen daha canın çekmez
Elvanguzel Merveofs benim canım çok istiyor 16+4 haftaligim ama doğumdan sonra yeme hayali kuruyorum riske atmak istemiyorum bebeğimi.🥰
Zeynp24 Merveofs benimde çok canım çekmişti ve azda olsa yedim güvenilir çiftlik midyesi yemiştim ben
Mysaa Merveofs ya denk gelirsen ye yoksa bekle 😊 zaten o da temiz bi yer bulursan birkaç adet yemenden zarar olmaz der😊