Rabiaugur 30 haftalığım tutmuyorum aç kalınca kan şekerim düşüyor zaten demir eksikliği bar fazlasıyla hemen halsiz düşüyorum yerimden kalkamıyorum ilk ve son aylarda önerilmiyor zaten
Yldzdlk Elif-durak aynen ya bende 6 haftaya girdim ilk zamanlar hiç bilmezdim herşeyi yerdim ama bu 3 gündür herşey midemi bulandiriyor ne yesem rahatsız ediyor beni çok kötü bir durum gerçekten su bile içsem midem bulanıyor midem böyle tatlanmis gibi çok değişik bir his
Elif-durak Yldzdlk Rabbim sağlıcakla kucağımıza Almayı nasıp etsın ınsallah doktora sole ilaç yazar canım 💕💕
12_ze Elif-durak ben tutmuyorum canım ilk gün denedim çok kötü oldum elim ayağım titredi resmen napalim Allah görüyor hamile halimizle
Yldzdlk Elif-durak amin canım inşallah Çarşamba günü doktora gidecem soylecem inşallah biseyler verir yoksa böyle zor oluyor gerçekten
Yesim619 Elif-durak tabiki tutma diyecek ilk üç ay ve son üç ay tutamazsın bebeğin gelişim ayları..ve de bebeğini aç bırakmış oluyor sun yok ben tutuyorum birşey olmuyor diyenler e bakma..
winterwitch Kimsenin dini gerekçesine birşey diyemem ama gebelikte oruç tutmak bana hiç mi hiç mantıklı gelmiyor. İlk aylar bebek gelişimi önemli sonlara doğru sıvı ihtiyavı vs…. bana çok riskli geliyor.
_aren Elif-durak ilk 3 ay önerilmiyor, ben gebelikten önce hep tutardım ama gebelikte tutmak istemiyorum sonra telafi ederim inşallah 15+5 haftalık