Gamzeates Merhaba bana yine bildirim gelmiyor yeniliyorum bişeyler yapıyorum olmuyor yardımcı olur musunuz
Pamuk Merve000 @Gokcemom2023 Kısa süre önce evet bildirimlerde sorun vardı fakat dün düzeldi. Suanlik yaşanan bir sıkıntı yok. Bildirimler kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Gokcemom2023 Pamuk bebek bildirimi değil o bildirimler geliyor blog da yeni makale olunca da okuyun falan diye geliyo ama mesela ben forumda bişeye yorum yapıyorum yada biri bana cevap verdiğinde görmem için uygulamaya girmem bildirimlere girmem gerekiyo
Pamuk Gokcemom2023 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Jalee1 Pamuk onlar gelıyor mesela forumda bırıne cevap verıyorum onun bana cevabı yada buradakı etkıleşimler bildirim olarak gelmıyor uygulamaya gırmem gerekıyor
Anne1__ Pamuk hayır foruma bir şey yazdığımda gelen yanıtlar beğenmeler vs gelmiyor kendim yazdığım sohbete girince görüyorum bir sürü yazan olmuş ama bana bildirim gelmiyor 1-2 gündür bu durum var