Nurcannnnnn Merhaba kızlar 37*1 haftadayım dun çatı muanem vardı haataneden geldıgımızden berı cok fazla kasılmam var 20 30 sanıye suruyor sızlerde de var mı yalancı kasılma dedıklerı bu mu
Yenianne_41 Nurcannnnnn Şuan benimde aynı sıkıntılarım var bu hem gaz sıkışması gaz sancısı hemde hafif kasilmalardan dolayı oluyor mümkün olduğunca ayaklarınızı sıcak tutun soğuk şeyler içmeyin genelde normal veya ılık olsun umarım sağlıklı bir şekilde doğumunuz gerçekleşir 🤗🤗🌼🌼
zedan1903 yalanci kasilma hic duymadim ama bende 35ten beri kasiliyorum ara ara sıkıntı olmadi. yalanci sancim oluyo ama duzensiz hafif hafif geliyo ordan anliyorum
Nurcannnnnn zedan1903 benımde ara ara oluyordu ama bu garklı kasılıp kalıyor karnım cok sert ve uzun suruyor anlamadım 😢
zedan1903 Nurcannnnnn cati muayenesinden degildir bence ya bende 2 kere aciklik var mi diye baktirdim cati muayenesiyle ayni sekilde bakiliyomus hic oyle sorun yasamadim ama yuruyunca ayakta cok kalinca falan kasiliyorum. ha bi de çişimi tutuyorum bazen tv ye falan bakarken o zamanda kasilma oluyo yapınca geciyo 🙈
mucizegebelik6 Ay daha dün post açtım o çatı muayenesiyle alakalı değildir haftamız aynı ve artık uzun süre Semsert tas gibi kaliyo bu yalanci sancı olsa gerek diye dusunuyorim yarın gidicem nstye
erdem_agah Nurcannnnnn yani çatı muayeneniz nasıl geçti bilmiyorum ama bazi durumlarda doğumu tetikleyebiliyor. Ben de öyle olmuştu mesela. Doktor biraz zorlamıştı beni o yüzden sanırım. İnşallah siz de sağlıkla alirsiniz bebişi
zedan1903 Nurcannnnnn evet ayniymis ama ben kendimi kasmadim ikincisijde hic acimadi o yuzden hatta pek hissetmedim bile desem yeridir ilkinde cok kasmistim acimisti daha kasmiyorum o yuzden
Nurcannnnnn zedan1903 benımde dun çatı muanesı vardı kendımı kasmadım ama o çatala oturmak flan cok kotu ya onu gormek ıstemıyorum 😅
zedan1903 Nurcannnnnn cok utaniyo insan gerçekten yani ustumu duzeltirken elim ayagim birbirine dolasiyo sonra utandigimdan🤣🤣 acilde baktilar bana 2 kere ikisinde de ayni doktora denk geldim kadindi benim kendi doktorum erkek o bakarken napicam hic bilmiyorum yani😂😂
Nurcannnnnn erdem_agah amın InsAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çatı muanesınde zorlanmadım ama bilemiyorum