seyma38_ Hamilelikte kan sulandırıcı iğne (oksapar) kullanıp spinal sezeryan olan var mı acaba internette kullananların spinal sezeryan olamayacağı yazıyor ne kadar doğru bilemedim 🤷♀️
serapinci seyma38_ Allah Allah neden ki acaba ben 3 yıl önce spinal sezeryan oldum hemde oksapar kullanıyordum hamilelik boyunca şimdi gene hamileyim ve gene kullanıyorum iğne ve büyük ihtimalle gene spinal sezeryan olucam🤷♀️
Mihriballim Kullandım spinal oldum hala kullanıyorum son bir tane kaldı onuda yapınca biticek inşaallah 🙏
Seymaben Mihriballim konudan cok alakasiz ama ben hamileligim boyunca hap olarak kan sulandirici aldim doğum yaptım igneye döndük igneyi nasil yapiyorsunuz acaba kol disinda bi bilginiz varmi ?
Kyauys Seymaben bende su an kullanıyorum 10. Haftamdayım. Doktorum göbek deliğinden 4er parmak saga ve sola kayarak yap demişti. Aynı sekılde kol ve bacak ıcınde. Bacagına ve koluna ortadan bır cızgı cek. Onun 4 parmak dısına gelecek sekılde yap dedı.
Mihriballim Kyauys Seymaben aynen arkadaşın söylediği gibi yapabilsiniz ben genelde göbeğimden yapıyorum kuzum
Enfal_0056 Bnde hamillegim boyunca kullandım şimdi yine hamileyim tekrar kullanıyorum 9 ay boyunca ve sonu sezeryan
Enfal_0056 Arkadaslar octabar kullananlar daha önce dogum yapanlar genel aneztesi mi yoksa belden anestezi verildi bilgi verin