Cnsl252525 İki gündür haznemde çok ağrı vardı bugün Dr gittim nst ye bağladı sancin yok dedi ama enfeksiyonun çok fazla dedi anesteziye yönlendirdi anestezi bakti Dr da dokuz mayis gün verdi hayırlısıyla
heleninannesi06 Cnsl252525 35 oluyoruz bizde yarın randevumuz var tarih verir mi bir heyecan var o yüzden sordum 🙈 teşekkür ederim 💕
__hamisbianne__222 heleninannesi06 benimde sıram 14 ünde 35 olucaz yarından sonra inşallah merak ediyorum devlet Hastanesi’ne gidiyorum 39da alırız sorun çıkmazsa dedi başka doktor gittiğim doktor ne dicek merak ediyorum
Cnsl252525 __hamisbianne__222 şu an 33+3deyiz devlete gidiyorum birinci de sezeryendi normalde doğum 22mayista ama ayağım da kalça çıkığı var o yüzden 15 gün önce alıyor Dr.
__hamisbianne__222 heleninannesi06 ikinci hamileliğim ♥️ sezeryan olucak inşallah ne zmn alırlar merak ediyorum devlet Hastanesi’ne gidiyorum
Sinemmmmm58 Cnsl252525 benimde enfeksiyonum cok fazla ve ara ara sancilarim var gece acile gittigim icin gosteremedim sonuclari 😏 size sirf enfeksiyon icinmi gun verdu
Cnsl252525 Sinemmmmm58 ikinci gebeliğim birincisi de sezeryen normalde 22 Mayıs doğumum ayağımda kalça çıkığı var o yüzden 15 gün önce alıyor Dr . enfeksiyonum için ilaç verdi o biraz rahatlattı çok şükür ihmal etme cnm sende
Sinemmmmm58 Cnsl252525 anladim canim cok gecmiis olsun benim de 2. Gebeligim bende sezeryanliym ilkinde enfeksiyondan suyum pstlamisti bunda da sonucu gosteremedm daha gitcem insallah
__hamisbianne__222 Cnsl252525 banada 39 dedi geç gibi geldi ama inşallah sıkıntı çıkmaz oğlumda kanala girmişti vakumla çekmişlerdi😔