Ozsvm turmeric ben verdim 6 gun kala kan negatif cikti adetime iki gun kala kaset testte silik cikti kan verdim 13 cikti beta
Zeynfar turmeric canım benim daha 10 gün vardı 2 gün önce gittim 92 çıktı bugün tekrar gittim 274 iyimi kötümü bende anlamıyorum pek
Ysgl26 Testlerin doğru sonuç vermesi için daha çok erken. Kan testi için bike adet gününü bekleyin en erken diyo doktorlar. Sabredin biraz daha. Bebiş varsa bile daha yenidir.
turmeric Beni uyutun bat günü kaldırın olmaz mı 😁 Kocamaaaaaaaaan upuzunnnnn A L T I gün 🙈 Şaka bi yana tabii beklemek boşuna üzülmemek için en iyisi haklısınız 🤗 içim içime sığsa keşke 🙃
ParildayanYildiz turmeric o kadar iyi anlıyorum ki sizi inşaAllah olumlu olur ama olumsuz bir durumda yaşanan o hayal kırıklığını iyi bilirim bunu yaşamanızı hiç istemem inşaAllah güzel müjdeyi verirsiniz bize😍
buglembuglem929 Bende adetime 10, gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sağlıklı çağındaki hemşire adetine birgün kala gel kan testi yapalım dedi Cok erekn yapmışsın dedi dayanamadım yaptım bende😀