Tazeanne0134 DenizinAnnesiiiii güzelyalı yasemin ilkit ona gittim bi kaç kişiden duydum burdan da yazan çok oldu cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşallah
Irem88- DenizinAnnesiiiii ben medlline hastanesinde sevgi sarı Demir’e gidiyorum ikinci kızımdada ona gitmiştim 7 yıl önce şimdiki hamileliğimdede gidiyorum tatlı ilgili bi doktor ama çok yoğun
Nazife2019 Vallahi Adanada Güzelyalı hastanesinde Cazip Kocabağlıyı çok öneriyorlar bir de Muzaffer Şengülü çok öneriyorlar o da Adana hastanesinde sanırım
Nazife2019 gulsumm1 ben eşimin işi gereği mardindeyim şu an ama doğumu cazip beyde yapmayı düşünüyorum. 36. Haftadan itibaren ona devam edeceğiz. Hastaneden memnun kaldınız mı? Muayeneye de mi güzelyalıya gidiyordunuz?
gulsumm1 Nazife2019 hastaneden çok memnun kaldım ebeler sürekli gelip ilgileniyor evet bebeğimi oraya götürüyorum
Erva123456 yasso_lin S.cuneyt inanc nasil.bi doktor canim sezarda sanirim su an arastirma yapiyorum da gordum iyi yazdigini
Nazife2019 gulsumm1 muayene ücreti ne kadar olmuş acaba. Ben Sezardayken gitmiştim en son cazip beye. Bir de nst için ayrı ücret alıyorlar mı ?
tugbakilic algomed Gülşah dalgaci merhametli güleryüzlü ilgili bir doktor yeni geçmiş ozele simdiye kadar marsada çalışmış bildigim kadariyla
Leyla001 gulsumm1 bnde cazip beye gidiyorum da bi türlü soramadık doğum ücretini muayene 240 veriyorum ama