Sblbngl FKHA benim 0 cıkıyor ferittin sürekli damardan yükleme yapılıyor ama fayda etmiyor ki 7 ye kadar cıkıyor bidaha düşüyor
Burcukose FKHA aklınızda bulunsun kan ilacını içtiğinizde süt ve süt ürünlerinini aynı anda almayın en az aralarında 2 saat olması gerekir . Bir de kan ilacının etkisini görmek istiyorsanız c vitaminitle beraber kullanmanız gerekir mesela bir tane biber yiyin aynı zamanda
Htcnal FKHA Demir eksikligi bebekte sorun yaratirmis.Benim de var ,ilac yani bazi takviyeler tavsiye etti ,beyaz dut pekmezi,ciger ve ispanak yiyeceksin dedi🙆
Burcukose Kararsizbirben süt ve süt ürünleriyle kullanımında arasında 2 saat olması gerekir bir de kan ilacının emilmesi icin c vitamini örn Bi tane biberle beraber içebilirsiniz
FKHA Burcukose kahvaltıdan 2 saat sonra kan ilacını alıyordum ama daha sonra beklemeden ardından süt falan içtiğim oluyodu teşekkür ederim bu bilgi iyi oldu buna dikkat etcem 🙏🏻
FKHA Htcnal heralde çok düşük olursa sorun yaratır galiba. Çünkü fazla düşük değil dedi doktor ciddi bi durum olsa hemen müdahale ederdi sanırım. O dediklerinizi bende deneyeyim teşekkür ederim 😊