Suzis gizemmege ay benim de sirt agrim var diken gibi böyle saplaniyor sizin de oyle mi yan yatarken ve ayakta ozellikle
gizemmege Suzis ahh evet kaburgalarımı elime alıp masaj yapasım geliyor o derece iğrenç bir ağrı malesef. Riskiniz yoksa oturduğunuz yerden esneme hareketleri yapın biraz rahatlatıyor
Mirzaaninannesiii Suzis benim ilki sezaryen olduğu için 2.cide sezaryen net bir tarih konuşmadık doktoruma,ama temmuzun ilk haftasi 4 temmuz gibi tahminimce,oğlumda 38+6 da doğdu kızımda 38+5 diye düşünüyorum
_BSE_ Suzis 24+3ten selamlar 😊 bacak ağrılarım var gece kramp girecek diye ödüm kopuyor büyük ihtimal bi daha ki kontrolde magnezyum verecek doktor 😐 bi de biraz iş yapayım kalbim çarpmaya başlıyor normal mi bilmem
Grenpeopl Suzis 23+3 üz bizde ilk gebeliğim cok heyecanlıyım ona kavuşmak icin erkek bebek bekliyoruz hepsi sağlıkla gelsin bebişlerimizin inşallah🤲🥰
Gamzedngdn Suzis 24+5 den selamlar🥰 bende temmuz annesiyim ikinci bebeğim bir kızım var haziran doğumlu ikinci kızım gelecek 8 ile15 temmuz arasında gün verecek doktorum sezeryan olacak nasipse ilk kızımda öyleydi
Kubr_a Kayaaelif bazı uygulamalarda 6 nın başı gözüküyor 24*7/30 a göre 5.5 aylık oluyor ama ben sorana 6 aylık diyorum🤗
Zeynepppp23 Suzis iyi gidiyor yatarken sadece dönmek cok zor oluyor birde kalkmak bizde 24+4 günlüğüz🥰
Zeynepppp23 Kubr_a bu tarif ettiğiniz ağrının aynısı bendede oluyor doktora soruyorum her gittiğimde normal diyor hiçbişey önermiyor sizin bu ağrılar için yaptığınız ve size iyi gelen birşey var mı😔🤦♀️
Kubr_a Zeynepppp23 maalesef yok😑 ama magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza sorararak ona başlayabilirsiniz bazılarına da kalsiyum takviyesi veriyorlarmış. Birde egzersizler varmış onlar rahatlatıyormuş benim plesenta previa riskim olduğu için yapamıyorum.Doktora yeni göründüğüm için ben daha gidemedim ama günden güne artan bi ağrım var 🥲
gizemmege Mervekck yok hayır henüz değil daha çabuk toparlanma açısından normal doğum düşünüyorum ama bakalım bebiş nasıl yönlendiricek bizi
nmtock41 Suzis 26+6 temmuz başı görünüyor alışveriş tamamlandı bi kaç eksik var dolap be beşik gelecek sonra yıkama vs başlarım diyorum 30.dam sonra