Melegimin-annesi Asilem1 bende de öyle ayağını kaldır yastık koy altına ve yürümeye çalış bol su tüket ben öyle baş ediyorum
Mervekck Suzis bizde 25+ 1 bakalım ben sezeryan istiyorum o zmn haziran sonu mu temmuz başı mı bilemedim😅
Cnrmom Suzis ilk hamileliğimde vücudum normal doğuma hazırdır 22 saat suni çektikten sonra zorunlu sezeryana alındığım için bu doğumumd sezeryan olucak ama dr umda konuştum normal istiyorum dedim yaparız ama duruma göre dedi yaralara bakmamız lazım tüm tetkikleri yapmamız lazım yoksa yine sezeryan olursun dedi 🥰
Deletedmom2265 Suzis 25 haftalık olduk Sat’a göre 20 Temmuz doğum ultrasona göre 15 Temmuz ama doktor daha erken gelir dedi bilemiyorum nasıl olacak ben normal doğum istiyorum doktorum denetirim ama tüp bebek olduğu için risk almak istemiyorum diyor nasip olurda görürsek 37.haftayı çatı muayenesinde karar vereceğiz ☺️ Şuan 30 cm 860 gr bir kız 👧🏻 🥰
Suzis Deletedmom2265 masaAllah subhaAllah Allah sag salim elinize aldirsin ben de daha hic dogum konularini konusmadim doktorla bakalim 😊
Reyyanbek Merhaba hanımlar , bende temmuz annesiyim 25 haftadayım. Biraz biraz süt gelmeye başlıyor biraz daha fazla açlık hissi oluşuyor. Ve sağ bel ağrısı kaburga ağrısı oluyor bazen. Ve sola yatmak gerekiyormuş doktorum öyle dedi.
Suzis Reyyanbek ya evet ben yatamiyorum cunku sirtimdan bicak gibi saplaniyor bir sey sola ve saga yatinca durmak imkansiz oluyor halbuki cok rahat kesin. Duz yatmak zorunda kaliyorum ama endise ediyorum duz yatarken de😕
Deletedmom2265 Suzis Amin Allah razı olsun ❤️ İnşallah hepimiz bir avazda sağlıkla kucaklarız yavru kuşları ☺️ Ben ilk günden beri aynı doktora takipliyim konuyu kendisi açtı ne istediğimi vs öğrenmek istedi aksilik olmazsa normal deneyeceğim 😍
asliu_ Suzis guzel gidiyor cok şükür 😇 hergun yürüyüş yapmaya basladim kendimi daha iyi hissediyorum 25+4uz bugun 🥰
Ezgicck Suzis çok şükür rahat gidiyor 26 haftalık olduk heyecanla kızımı bekliyorum çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum senin nasıl gidiyor canım
Kubr_a Suzis @Melegimin-annesi alt tarafındaki kemiklerim ağrıyor yatakta dönerken koltuktan kalkarken ayağımı diğer ayağımın üstüne atarken buna çatı ağrısı diyorlar 🌸 sadece çoğu kişinin bu ağrısı 30 undan sonra başlıyormuş benim erken başladı
Zeynepppp23 Kubr_a bu tarif ettiğiniz ağrının aynısı bendede oluyor doktora soruyorum her gittiğimde normal diyor hiçbişey önermiyor sizin bu ağrılar için yaptığınız ve size iyi gelen birşey var mı😔🤦♀️