ebruneco1108 Selam Hamişler, hamilelikte en çok hangi yiyeceği tükettiniz/ tüketiyorsunuz? Ben bi ara cileğe takmıştım o geçti şimdi 34 haftalık olduk ve 1 haftadır hergün aşırı karpuz tüketiyorum çok seviyorum🤤🤤🤤
Kaahvelii ebruneco1108 cinsiyet ne canım ? Benim yengemde çok karpuz yerdi kızı oldu seni merak ettim Ben ilk gebeliğimde sürekli her gün elma yiyordum bu gebeliğimde her gün yediğim bişi yok 😄
Muallime_97 ebruneco1108 sürekli canım tatlı ve çikolata çekiyor yiyorum henüz cinsiyetimizi bilmiyoruz
Fkurt ebruneco1108 çok sevmesemde muz ve yumurta yiyorum nerdeyse hergun doğsun bı sure görmek istemiyorum
ebruneco1108 Deletedmom_110 aynen meyveyi çok seviyorum ama kapruza ayrı bir sevdam oluştu😂 cinsiyet bellimi?
ebruneco1108 Kaahvelii yaa benimkide kızz demekki ondan😂 her akşam eşime karpuz kestirip yiyip öyle uyuyorum😂 söyledim zaten bizim kıza karpuzlu kıyafetler oluyor ya onlardan alcam diye😂😂😂
ebruneco1108 Muallime_97 canı tatlı cekenlere erkek bebek diyorlardı galiba demi? Tabi ne kadar doğru bilemem ama benim canım hiç tatlı istemedi benimki kız😍 cinsiyet nezaman belli olcak inşAllah?
Muallime_97 ebruneco1108 çok istisnalar var ya genel inanış öyle ama ben hayırlısıyla kızım olsun çok istiyorum haftaya randevum var doktora sorucam bakalım inşallah öğreniriz