Benherseydenoncebiranneyim Daha 5 aylığım. Kısmetse inşallah ağustosta olacak doğum. Normal doğum istiyorum ama bilmiyorum nasıl olacak. Ya ıkınamazsam diye korkuyorum. Çok mu güçlü ıkınmak lazım? O güç bizde var mı? O an kendiliğinden mi gelişiyor? Nasıl oluyor bu işler? 😄
Gamzeates Benherseydenoncebiranneyim dr banu çiftçi var onun videolarını izleyip hazırlık yapabilirsiniz ben gebe okuluna gitmiştim orada gösterdikleri için biraz aklımda kalmıştı ama o an zaten tamamen kendiliğinden gelişiyor 3 yıl sonra tekrar hamileyim ben de temmuz sonu Allah nasip ederse doğum yapacağım ben de unuttum inanın🙈😂
7266gnl Benherseydenoncebiranneyim Doğum başladığı an zaten elinizde olmadan ıkınmaya başlıyorsunuz Bi an önce çıksın der gibi ve çıkınca oluşan rahatlık anlatılamaz ☺️
Tomrisannesi Benherseydenoncebiranneyim Anneliğin verdiği bi psikolji oluyor o an ve ıkınıyorsun zaten bebekde asagı iniyor korkulcak birsey yok korkarsan kolay olan zor geln Rabb’im yardım ediyor canım şuan bunları hiç düşünme..
CansuDRY Benherseydenoncebiranneyim Ben de ağustosta doğum yapacağım. Üçüncü doğumum olacak.🙏🏻Doğum anında o güç kendiliğinden geliyor merak etmeyin. Ebenin veya doktorun yönlendirmelerini iyi dinleyin. Gereksiz ıkınmamış olursunuz. Onlar sancı gelirken bebeği itmeniz gereken ve durmanız gereken zamanı söyler, destek olurlar. Kolay doğumlar diliyorum.🙏🏻😊
Gamzess1 Ay bende 5 aylığım sancılardan korkmuyorum ama ıkınamamaktan çok korkuyorum Ya bebeğe bi şey olursa o an diye bende burda bekliyim 😒
7266gnl Normal doğum adı üstünde doğalı bu kızlar yaradılışımız da var hiç korkulacak bişey değil zaten ebeler işini biliyo çok yardımcı oluyo Allah sağ salim kucağınıza aldırsın 🌸
Htce1 Benherseydenoncebiranneyim Bende 5 aylığım ağustosta inşallah doğum bende normal doğum istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️