iremsenturk_16 Ays_cskn canım kişiden kişiye değişiyor sanırım kanama olunca kesende var devam ettirende bir yandan progestanla desteklendiği için sana bıraktırmamış olabilir içini ferah tut 🥰
Ays_cskn iremsenturk_16 insallah canim tesekkur ederim devam ediyorum bende Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin☺
iremsenturk_16 Ays_cskn biz bebeklerimizin iyiliği için kullanıyoruz inşallah sağlıklı güzel bir süreç geçiririz hepimiz güzelim 🥰😍
iremsenturk_16 Ays_cskn herşeyi onlar için göze almıyor muyuz zaten yeterki sağlıklı olsunlar inşallah 🥰
Gmz-aykt Ays_cskn merhaba bende de aynı durum olmuştu coraspirini biraktirip progestana devam ettim sizin tansiyon varsa belki ondan biraktrmamstr
Ays_cskn Gmz-aykt suan tansiyonum.iyi sukur canim ilk hamileligimde vardi bu sikinti evet belki bu sebebten biraktirmadi muhtemelen
Ays_cskn Gmz-aykt kahve akintilar var ama en basindan beri umarim kirmiziya donusmez bir sonraki muayeneme daha cok var gidince sorcam bi
Ays_cskn Gmz-aykt bilgileri var ozeldeki dr da biliyordu devletteki dr da buna ragmen verildi anlamiyorum bakalim bir defa daha sorayım ona gore yola devam ederim saol canim tavsiyen icin