Nhr03 Bende Aralık ayında hamile kaldım ama henüz net öğrenemedik cinsiyetimizi öğrenenler bebişleriniz kız mı erkek mi?
Muallime_97 Nhr03 ben de hala öğrenmedim haftaya randevu da sorucam ama artık merak ediyorum 17. Haftamizdayiz
northandmother Nhr03 benimde son 8 Aralık 13. Haftada tahmin etmişti doktorum 16 da kesin dedi şimdi 17 deyiz 🥰
Nhr03 Muallime_97 bende öyle kıza benziyor dedi ama bacak arasını görmediği için emin değiliz bir kere gördük ondada bişi vardı bacak arasında öyle olunca iyice büyüsün öyle netleştirelim dedi 17. Haftam benimde 😊
_Arzu_ Benim sat aralık diyill amma geç dolenme onun için 8 aralıkdan 17+1 olduk 12 haftada erkek dendi bakalim deyisicekmi
NiilaYYy Erkek💙 12 hafta da ikili testimde söyledi doktorum sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimizi
Demhat Erkek. Bi başlık açmıştım 29 yaş ve aralıkta hamile kalanlar diye. %95 erkekti. Çin takviminde de kız gösteriyor halbuki
Nhr03 Demhat evet çok erkek var ama Çin takvimi kız diyor insanın kafası karışmıyor değil doktorlarında kafası karışık gibi öğrenemeyende var baya😀
Nurcantas65 17+3 um bende öğrenemedim daha doğrusu sordum doktor söylemedi artık ayrıntılı ulturasona kaldı
Deletedmom73711 Nhr03 15+1 de yani dün öğrendim, oğlum oluyor.👶🏻🥑 Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşAllah hepimize.🙏🏻❤️