nevaaa Arkadaşlar öğrendim ki doğum 40 haftayı geçerse doğurmadığımız her gün doğum sonrası 8 haftalık izinden gidiyormuş. Bu doğru mu başına gelen var mı ?
iremcannn1907 nevaaa benim iznim tam 40. Haftada bitiyordu. 40+1’de doğum yaptım. 1 günü normal rapor şeklinde yazmışlardı. 8 haftamdan gitmedi.
nevaaa iremcannn1907 yaa çok iyi. Ben de bugün 40+1’im çalıştığım hastane doğum sonrası izninden gider ddi canım sıkıldı hala doğum yapmadım belirti vs de yok. Zaten 8 hafta azıcık bi izinken bi de kesilecek olması canımı sıktı. Raporu da doğum yaptığınız doktorunuz mu yazdı ?
iremcannn1907 nevaaa benim öyle olmuştu. 8 haftamdan hiç gitmedi 🤷🏻♀️ Evet raporu da doğum yaptığım doktorum yazdı
Aysimamira Doğumdan önce bana da öyle demişti idare ancak 41+ 3 de doğum yaptım Doğumdan sonra 8 haftayı da kullandım. Yani doğum sonrası izinden gitmiyor
Aysimamira Yok herhangi birşey almadım doğum raporunu verince 8 haftalık iznimi başlattılar doğumdan itibaren
Yesilev Kızlar 32. Hafta da mı rapor aldınız ben tam 32de rapor aldım da bitiş tarihi yazmadı sizde de öyle mi
nevaaa Yesilev evet canım 32de aldım. Bende de ayakta başlama tarihi yazmıyor aslında burdan da anlaşılması lazım doğum geç olup da başlama tarihi değişebilir diye. Tahmini doğum tarihi 5 nisan diye yazıyor bi de sadece
ToT 40dan sonraya kalan doğumlar için doğum sonrası 8 hafta izni gitmiyor benim bildiğim kadarıyla sizi yanlış yönlendirmiş olabilir hastane.