HSena38 ahmetinoznuru onda da zor randevu oluyor ben sira almak için 8.30 gibi gittim 14.00 gibi de sıram geldi.Sagolsun yine de kağıt verdi sıra almam için.
ahmetinoznuru HSena38 ben 7 buçuk olmadan gittim ama sadece Hüseyin aksoy a sıra veriyorlarmış ondan da çok memnun kalmadım 🤷🏻♀️
Gzmklncc HSena38 muayene ücreti 240 TL olması lazım ama harika bir doktor şiddetle öneriyorum doğum parasını bilmiyorum henüz tedavi görüyorum 🥰
HSena38 Gzmklncc yakinlarimin gittiği bir doktor aslında ama özel de zorlanırız diye düşünüyorum.Sizde bir an önce hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız insaAllah 💗🌸
Gzmklncc HSena38 şehir hastanesinde Mehmet ak yazan çok olmuş ama gitmeyin derim hiç muayene bile etmeden tüp bebek önerdi bana şuanda özelde ilaç tedavisine başladım çok şükür 🙏🏻
HSena38 ahmetinoznuru bana tıbbi sekreter doktora gidip rica edin dedi girip rica ettim doktor kağıt verdi öyle giriş yapıldı.
mirage333 Gzmklncc umarım gerek kalmaz ama tüp bebek aşamasına gelirseniz mustafa taş ı öneririm kesinlikle. Ben şuan tüp bebek ile hamileyim
ahmetinoznuru HSena38 sıra dolmuş olabilir burda okumuştum 37. Haftadan sonra randevusuz alıyormuş doktor galiba