Oguzhanberraselina Anaadayi bende kansizlik ve demir eksikliği çıktı canim bitane suda eriyen bi ilac var onu kullaniyorum
begonvilko Anaadayi demir ilacı ya da d vitamini kullanmıyor musun canım? Bana doktor gebeliğin basında d vitamini verdi, 3 aydan sonra da demir ilacı verdi. O yüzden herhalde hic düşük çıkmadı değerlerim.
PrensesAnnesi- Bir an önce önlemini al ben şuan kan ilaçlarını damardan serum olarak alıyorum şuruplar içiyorum bi ton 🤦🏻♀️ 33+3 teyim doktorum acilen toparlanman lazım yoksa doğumun sıkıntıya girer dedi hgb 8.5 bu arada
Anaadayi begonvilko şimdi gittim aldım d vitamini günde bir almaya baslicam doktorum normal olduğunu söyledi ama ben çok endiselenmistim
Dark Anaadayi doktorum kan hapimi ikiye çıkarmıştı. D vitamini de başka bir tane aldirmisti. Hamileyken gıda ile olmuyor maalesef takviye şart
PrensesAnnesi- Ksks07 kan değerlerim normale döndü normal doğum olmadı kızım 3 hafta önden gidiyordu 6 saat suni sancı ve kendi sancımla 6 cm açılmayla kaldım ilerlemedi zorunlu sezaryen oldum hala kan ilaçlarını kullanmaya devam ediyorum :)
Ksks07 PrensesAnnesi- Maşallah, Allah bağışlasın çok sevindim adınıza 🙏🏻🕊 Benimde şuan 9.4 değerim yarın serumlara başlayacağım merak ettim acaba düzelir mi 🥲 Teşekkür ederim cevabınız için 🤍
PrensesAnnesi- Ksks07 tabiki serumlar çok işe yarıyor mutlaka doktorunuzu dinleyin Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi de inşAllah ☺️