Rm65 https://resimyukle.io/r/C226NslClg Adete 8 gün kala gölge vardı. Fotoğrafta bile çıkmadı. Bugün 6 gün kala yaptım. Fotoda net olsun diye kararttım.
Birgul Rm65 çok silik bi çizgi var sanki, 2 gün sonra testi tekrarlayın ya da kan verin kesin sonuç alırsınız ☺️
Gulcingezer Rm65 bende gordum arkasindan isik tut iyle daha net gorursn var gbi sen bi kan ver net ciksin
Rm65 Birgul Oğlumu da çok erken öğrenmiştim. Belirtiler var diye erken test yaptım.cuma tekrarlayacağım. Belirgin olursa kan vermeye gideceğim inşallah. Tabi testlerde sıkıntı yoksa.
mrvsrcn Rm65 belirtileriniz neler acaba? Bende çatlatma iğnesi yaptım bugun 11 gün göğüslerim yeni yeni hassaslaşıyor ama sağ kasigimin hafif üstünde bi kaç gündür ağrım var geçmeyen akıntım var ama sarımsı beyaz gibi bilmiyorum dün test yaptım negatif ☹️
Rm65 mrvsrcn Karnıma ve kasıklarıma batmalar oluyor. Bir de göğüslerim çok şişti. Hafif ağrı da var. Dün de beyaz peynirimsi akıntım olmuştu.
Safiyenur mrvsrcn mrvsrcn bende sağ yumurtalığımda agrım var 5 gündür ama çok sancılı değil aynı akıntım var bazen süt beyaz bazen peynir kesiği gibi hamilelik mi yoksa başka bişey mi anlayamadım ne zaman test yaptinız negatif çıktı benim adete hafta var ama test yapmadım hala
trr4457 Rm65 aynıları bende de var benimki de aynı sizin ki gibi silik çıktı adet günümü bekliyorum çok stresliyim 🙈
mrvsrcn Safiyenur benim dün çatlatma iğnemin 10.gunuydu test yaptım negatif çıktı. 11 Nisan adet tarihim benimde sağ kasigimda agri var ve beyaz kremsi akıntım geliyor oruçtan mi bilmiyorum ama midem kötü oluyor iftardan ve sahurdan sonra. Hata dün iftardan sonra aferdersiniz çıkardım☹️
Safiyenur mrvsrcn ya evet bende oruçtan mı bu akıntı geliyor diyorum ama anlamdim benimde 2. Denemem Allah yardımcımız olsun
mrvsrcn Safiyenur Allah yardımcımız olsun su mübarek günde isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu güzel sonuçlar alalım🤲🏻🌸 siz ne zaman iğne oldunuz bat ne zaman
Safiyenur mrvsrcn ben daha yemi deniyorum çatlatma iğnesi kullanmadım hiç 8 aydır korunuyorduk denemeye yeni başladık ilk denemede olmadı bu ikinci denememiz adetime de 1 hafta kaldı test aldim ama denemeye cesaretim yok😀 amin canım inşallah olur. Şu güzel günlerde 🤲🏻
Safiyenur mrvsrcn ederim etmem mi sende haberdar et Allah yardımcımız olsun namazlarımda sana da dua ederim🤲🏻