Mutluhatun Rumsa benimde kabızlık şikayetim var. 28. Haftaya girdim Duphalac diye bir şurup var doktorumun önerisiyle onu kullanıyorum faydasını gördüm Sizde doktorunuza danışabilirsiniz
Deemetibostnci Rumsa birde ekmeğini değiştir yulaf çavdar esmer tam bugday dönüşümlü ye sorunun çözülür
Maryk Rumsa Canım kefirle çözüm buldum ben.Doktorma sordum içebilirsin deyince hergün günlük 1çaybardağı kadar içiyorum.Yanında meyve ya da kuru meyve(kayısı,erik) tüketiyorum ertesi gün çok rahatlatıyor.Doktoruna sorup dene istersen.
77Bebek35 Maryk gunde ıkı bardak sabah kahvaltıda aksam yemegınde koca bardakla ıcıyorum kefirin zararı olmazkı tadından dolayımı az ıcıyosun doktormu az ıc dedı
derinnguney Rumsa Bol su tüket, hareket etmeye çalış herhangi bir sıkıntı yoksa. Ben atlattım derken Demir ilacı ile sarsıldım 🤦🏽♀️ Bitmiş durumdayım tuvalete girmeye korkuyorum.
Nuurrrrrr Rumsa ben, geceden kuru kayısı yiyiyorum Bi kac tane sabah yada ertesi gün çıkarıyor tuvalete normalde de kabızlığım vardı benim hamilikte iyice arttı
Maryk 77Bebek35 Doktor herşeyin fazlası zarar abartmaya gerek yok dedi.Günlük süt ,yoğurt,peynir tüketimini de düzenli yaptığım için 1çay yada 1su bardağı kefir yeterli diye konuşmuştuk😇 İnsan hamilelikte yediği-içtiği herşeyden tedirgin oluyor ister istemez 🤷🏼♀️
aslhankrhan94 Rumsa Hamileliğimin başından beri çekiyorum. Bir de vitaminleri kullanmaya başlayınca hepten arttı. Çok da su içerim ama geçmiyor, alıştım artık 🙈🤭 Bol sebze ve su tüketiceksin diyo doktor, başka birşey demiyo malesef 🥴
Miniginannesi-0104 Kabızlık sorunu çekenler posalı ürünler yiyin incir kayısı Birde erik varsa erik kompostosu vişne varsa vişne kompostosu İyi geldiğini gördüm kendimde ama ilerleyen haftalarda bu sorun olmuyor inşallahda olmaz. Suyu ve sulu çorba her gün mutlaka yiyin.