Gultsn35 Adetim bittiği gün başladım hergün duş alıp 3 gün boyunca yaptım 1 lt süte 1 demet maydanozu elimle kopararak içine attım ( bana söyleyenler maydanoza bıçak değdirme dediler) rengi çıkana kadar kaynattım o sırada iç çamaşırımı buharla ütüledim sonra kaynayan sütü temiz kaba boşaltıp belime battaniye sarıp (geniş etekte giyebilirsiniz maksat buhar dışarı çıkmasın) buharın üzerine çömeldim biran da eğilmeyin yanarsınız yavaş yavaş zaten buharın sizi gevşettiğini fark edeceksiniz buhar soğuyunca tekrar ısıtıp tekrar oturdum enfeksiyon varsa o akıcaktır akıntı olarak 3 gün boyunca bu şekilde yaptım toplam yarım saat flan oturdum üzerinde kalkıp üzerinizi giyinince direk yatın ilişki olmasın duşta almayın.
Son olarak şunu eklemek istiyorum. Kafanızda bunu yapınca kesin hamile kalıcam düşüncesi olmasın herşey nasip zamanı geldiğinde zaten olur. Bana 2 sene boyunca çok dediler yapmadım çünkü inanmıyordum böyle şeylere sadece 1 kere soğan kürü denedim oda zararlıymış daha da yapmadım. Enfeksiyonum vardı o yüzden denedim ve işe yaradı hem rahat ettim hemde hamile olduğumu öğrendim.