ebruneco1108 Selam herkezeee. Biz bugün tam 34 haftalık olduk😍 ama şöyle birşey var sadece yatmak istiyorum. Okadar yorgun ve güçsüz hissediyorum ki sanki kollarım kalkmiyo gibi. Evi temizleyim banyo yapayım diyorum ama yok yani halim yok☹️
Fadime99 ebruneco1108 hamileyken sen bensin😍bende böyleydim, 36. Haftada bi enerji geldi gazımı alamadım 37 de doğurdum 🤣
heleninannesi06 ebruneco1108 bende öyleyim vallahi sabah kalkamıyorum zorla kahvaltı yapıyorum sonra geri uzanıyorum sadece yatmak istiyorum 🤦🏼♀️😃
ebruneco1108 Fadime99 yaaa aceba bende sonunda biraz enerjik olabilcekmiyim aceba😍 bu arada o resmin ne öyle gız😂
Fadime99 ebruneco1108 olacaksın bende olacakmıyım diyordum oldum 😁herkes resmimi soruyor, neden beni beğenmediniz en güzel fotoğrafımı seçmiştim oysaki😢
PrensesAnnesi- Bende 33+3 teyim inan dün gece mutfak kalkıp kaçmasa yine otururdum kalktım bi ton temizlik yaptım şuan sanki kollarım vücudum gözkapaklarım dahil sızım sızım sızlıyor🥺
Sinemkarq Sadece ben mi bu kadar halsiz yorgunum diyordum yanlız değilmişim arkada benden hizmet bekleyen bir koca bir çocuk daha var ama ben sürekli uyumak istiyorum zar zor ev işi yapıyorum