Fndaa_arslan İki gündür bel ve hafif kasık ağrısı oluyo 20 haftamdayım sizce normal mi ilk gebeliğim herşeyden endişelenir oldum.
Begumergun Fndaa_arslan 27 haftalığım bel ağrım hiç geçmiyor 😂 karın büyüdüğü için yük sırta binince ağrı yapıyor
Svcncmrnz Fndaa_arslan benimde ikinci gebelik. Az iş yapayim kasiklarm kas katı kesiliyor adım atamıyorum eşofman bile rahat yiyemiyorum çorap böle giyemiyorm aciyo resmen neden oluyor anlamıyorum daha 20. Hafta yani son ay kim bilir nasıl olur Allah yardımcımız olsun
csmaknc Fndaa_arslan normal canım bana geçen doktor sordu ağrın oluyor mu diye karın bölgemde sol tarafta oluyor dedim ne kadar sürüyor dedi hafta da 1-2 gün dedim çok normal ilerleyen haftalarda daha çok olacak korkma dedi 🙂
3oglanannesi Fndaa_arslan acile giderseniz nst çekerler rahimden kaynaklı olup olmadığı belli olur ben de yaşadım hemen nst çektiler
Begumergun Fndaa_arslan bebek oraya baskı yapıyosa o da normaldır bazen bendede oluyor sanki elektrik veriyolar genital bölgeme 😂
Fndaa_arslan Svcncmrnz yani ebeylede konuştum normal ama çok agrırsa doktoruna başvur dedi ama çok şükür normal bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek inşallah 🥰🙏