Kuzeyn_annesi Arkadaşlar dün doktora gittiğimde bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi pazartesi detaylı ultrasona greceğim henüz 19 haftalığız ama korkuyorum internette bir sürü şey yazıyor. Suyu fazla olan varmı ne gibi çözüm sunuldu?
Brnaebu Kuzeyn_annesi cozumu yok kuzum benimde ilk gebeligimde fazlaydi ve bebekte iriydi doktor sekerden suphelendi seker yuklemesi yaptirdik hersey normal cikti.sende seker yuklemesi yaptirabilirsin diyet vs veriyor seker cikarsa doktor.erken dogum olabiliyor demisti doktor.ama sonra normale dondu benim suyum kendiliginden yani ona mudahale edilemiyor saniyorum.
Ankaraak Kuzeyn_annesi bende 2 gün önce doktora gittiğimde biraz fazla dedi takip edelim dedi ama şuan için yapacak bişey yok dedi. Bende internetttekileri okuyunca tedirgin oldum baya
Pinos-161 Kuzeyn_annesi benimde 28inci haftalarda suyum fazlaydı tontiş bir bebek gelecek dünyaya sizde hazırlayın kendinizi 36 haftalığız suan cok şükür bir sıkıntı yaşamadık ben hiç diyet filan yapamadım valla hayatım diyetle geçti 6 kilo aldım toplamda hiç de mutsuz değilim sakın takmayın kafanıza bir sorun olmaz allahın izniyle
Suheyka Kuzeyn_annesi korkma benimde öyleydi doktorum şeker yüklemesi yaptı her ihtimale karsi 3 aya kadar normale döndü suyum
Brnaebu Kuzeyn_annesi amin insallah canim seker var mi yok mu baktir sen yine de doktorun yönlendirir zaten yoksa hic sikinti degil hatta bazilari suyu cok olunca normal dogum kolay oluyor diyor
Deletedmom727271 su fazlalığı bende de var. tatlıdan hamur işlerinden şekerli meyvelerden uzak durmanız gerekiyor 😊