YagizAsyaMom Mrb canim,ben bastan beri cok cok memnun olup Birsen hanim a gitmeme rağmen hastanede tek kadin dogumcu olduğu ve erken doğum riskim oluştuğu için mecbur hastanemi ve dolayisiyla doktorumu değiştirmek zorunda kaldim.Basindan beri gebeligimin cok zor zamanlarını birlikte atlattık morelen bana cok destek oldu,düşük riskim vardı ilk 3 ayim hep kanamalı geçti.Kendisinden Allah razı olsun.Ama zamanım daraldığı için ve kendisi de tatilde olduğu için riske atamadım.Acibadem Kozyatağı Hastanesi Dr.Cem Öncülogluna geçtim ve çok memnunum.Allah nasip ederse doğumumu da burada gerceklestirmeyi düşünüyorum.Biraz pahalı ama aldığı parayı sonuna kadar hakediyor bence.Birsen Hanımdan önce Umut Hastanesi Fatih bey ı denemistim çok iyi sakin bir dr ama Birsen Hoca gibi cabbar gelmemisti bana cok yavaş konuşup yavaş hareket ediyor ben bu dr la doğuramam demistim.Birsen Hoca eline çabuk ve daha tecrübeli geldiği için onda devam etmiştim.Birsen hocadan sonra ilk kez Cem Bey de bu denli rahat hissettim kendimi o da işinin ehli biri.Umarim sen de içini rahat ettirecek bir dr bulabilirsin.