Saracn Hanımlar Merhaba, Dün detaylı ultrason sonucunda gittiğim doktor suyumun fazla olduğunu şeker riski taşıdığım 25. haftamda şeker yüklemesi yaptırmamı tavsiye etti. Fakat ben okuduğumda erken doğuma kadar yolu olduğu yazıyor haliyle korktum, kendi doktorum sınırda çok büyük sorun teşkil etmiyor şuan için 24. haftanda şeker yüklemesi yapalım dedi ama içim içimi yiyor başına gelen varsa dengeleyebildiyse suyu bana öneride bulunabilir mi? Ne yaparak dengeyi kurdunuz?
Tubad Saracn su fazlalığı 2 şeyin habercisi 1. Şeker 2. Erken doğum. Bence şeker yüklemesi testi mutlaka yaptır.
Ozlemimm Saracn benimde 26. Haftamda suyumun fazlalığından ve haftama göre fazla kilo almamdan şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırdım bi sorun çıkmadı çok şükür bence yaptırmalısın
ebruokur Saracn merhaba bende 25. Haftada kontrole gittiğimde doktor suyun fazla bazen şeker olduğu için bazen sorun olmadan da suyun fazla olabileceğini söyledi şeker yükleme testi yaptırdım birşey çıkmadı size de yaptırmanızı tavsiye ederim
SultanYenihan Ben 33 haftalık hamileyim bu hafyaya kadar su fazlalıgı yoktu bu haftatda çıktı şekrr yüklememde de çıkmadı bi şey dr tatlı ve meyve yeme dedi sende meyve yeme şeker fazla oldugu için miş o da dikkat et
Saracn SultanYenihan meyve her gün bir porsiyon tüketiyordum o zaman ara vermekte fayda var bir süre meyve şekerli şeyler makarna pilav türevlerini hayatımdan çıkarmam gerek.
Saracn ebruokur inşallah en kısa zamanda düzelir bu sorunumuz kilo alımınız nasıl peki ? Fazla kilo alımından diyenlerde olmuş fakat ben 22. haftamdayım 3 kilo aldım ve zayıf hamile kaldım ona da bağlayamıyorum.
ebruokur Saracn bende 47 kilo ile hamile kaldım mide bulantımın çok olduğu zamanlar 45 e düşmüştüm şimdi de 54 kiloyum 29+5 deyim bence de kilo ile alakalı değil 😂 zaten benim şeker testim de de sorun çıkmadı inşallah sizinde çıkmaz ☺️