portakalcicegii Kızlar 16. Haftadayım ama bir haftadır kollarımı kaldıramıyorum. Vitaminlerede başladık ama hep bir uyku hali halsizlik… benim gibi olan var mı ?
HilalEyce portakalcicegii hiç öyle sıkıntılarım yok arada bebeğin olduğu yer de ağrı oluyor o kadar 17. Hafta
Muallime_97 portakalcicegii 17. Haftadayim bazen bende de yorgunluk halsizlik oluyor kolumu kaldırmayı geçtim odadan odaya geçmek istemiyorum.
Suleakblt portakalcicegii şuan 17+1 im bi kaç gün önceye kadar heryerim ağrıyodu sanki boynum belim ağlıcaktım nerdeyse halim hiç olmuyodu bişe edemiyodum ama geçti gibi şuan bişeyim yok bi dönemmi böyle oluyor anlamadım 💁🏻♀️
portakalcicegii DeneyimliAnne kasık ağrınız oldu mu bu haftalar. Benim hiç olmazdı bugün ara ara sızlama oluyor
HilalEyce Elayvzz 14. Haftamda olmuştu 4 gün ayağımın üzerine basamiyor yürüme şeklim bile değişmişti. Sabah yataktan inerken bile ağrıyordu. sonra geçti şükür doktor arada olacak yine dedi.
HaticeElmas Elayvzz merhaba bende 16 haftamdaym kalça agrm var ve adım attıkca dha çok çekiliyor sanki ayağm
Zeyno36 Elayvzz ben de kalça ve kuyruk sokumumda çok ağrı var. Bir de masa başında çalısıyorum ayaklarımda uyusukluk oluyor
Cakmaafrodit Elayvzz bende de öyle 16.haftadayım bacağım kasıldı sanki kasıktan ne beli mi ne bacağımı çekebiliyorum
DeneyimliAnne portakalcicegii valla bende öyle düşünüyordum. kızıma hamileyken hic böyle değildim enerjiktim baya yorulmaz dinlenmek istemezdim. şimdi kafamı koyduğum an dalıyor gözüm öyle de tatlı geliyo ki isyerindeyim bide çalışırken ooff 😁🙈
miracle87 Merhaba beni de uyku basıyor sabah ise kalkmak çok zor geliyor akşam erkenden uyuyorum bir ağırlık çöküyor yemekten sonra kalkıp hemen bulaşıkları toplardım şuan elimi oynatacak halim olmuyor bir de tembellik var ki sorma 😂
Cakmaafrodit Herkeste hamilelik belirtileri farklı olur normal hormonlardan kaynaklı kuzu geçer inşallah
portakalcicegii Cakmaafrodit kasık ağrınız oluyor mu peki ? Benim bugün sızlama şeklinde ara ara oldu
Mizgin09 Elayvzz Bende de kalça ağrısı var canım olduğum yerde kalıyorum ayaklarıma vuruyor 19 haftalığım cinsiyeti öğrenemedim halen erkek çocuklarında oluyor diyolar sizin cinsiyet belli mi
Elayvzz Mizgin09 biz 16. Haftada öğrendik kız bebeğimiz doktora gitmeden önce muzlu süt için bebek hareketleniyor o zaman
Burcukose Mizgin09 benim de öyle 2 doktoe kız gibi görünüyor ama emin değilim umitenme dedi 😀 inat etti göstermiyor kendini