Caglaasya Mucizemutlusu Adet sancısı gibi değilde sanki orası böyle kurcalanıyor gibi oluyor mide bulantım özellikle sabah olmak üzere devam ediyor bide koku hassasiyeti mide yanması var ne yesem midem yanıyordu gaviscon aldım biraz rahatladım bizde durumlar bu şekilde
Caglaasya KkubraOz biraz zorlu bir hamilelik ama sonu güzel herşey değer 🥰 mide bulantısı koku hassasiyeti mide yanması var sürekli uyuma isteği bizde durumlar böyle sizin nasıl gidiyor
KkubraOz Caglaasya benimde bu hafta azaldı baya mide problemlerim. Hafif kasık bel ağrılarım var benimde riskli gebelik grubundayım ama çok şükür şu an için bi sıkıntı yok inşallahta olmaz 😍
2prensin_tekprensesiyim 27 Haftalık olduk bugün 🤲 dizinde bebişlerinizin pek hareketli değilmi acaba benmki okdar hareketli değil arada tekmeleri oluyor öyle sık sık olmuyor bide benim biraz kilom var acabaa ondan mı hssedemiyorum 😔
Deniz003 Mucizemutlusu bende 6 haftalık hamileyim benim de oluyor aynı şikayetler bazen korkuyorum adet olacak gibi ama geçiyor sonra normal galiba doktora gidince soracağım.
Mucizemutlusu Deniz003 bende unutmaz isem soracağım. İlk haftalarda normaldir diye düşündüm de biraz vakit ilerleyince. Sorduktan sonra söylerim burda cevabı ☺️
Nuriay Lavanta27 acaba son adet tarihiniz kac. Benim 16 ocak. Bu cinsiyet tahmini yapan kadinlar var ya. Bir tane tecrubelisi. Bana erkek olucak dedi. 1 oglum var. 11 +4 haftalik hamileyim. Kadin 100 de 100 oglan dedi. Gerci fark etmiyor tabi de
Yavuzseliminannesiii Melekprenses Ben 9+6 yım ikili test yaptırmak konusunda hâlâ kararsizim benim de yaş ve kilo sorunum var
Melekprenses Yavuzseliminannesiii doktor bana yaş riski çıkacak mutlaka dedi fetal DNA önerdi ama ben yaptırmayacağım ikili yaptıracağım sadece
Yavuzseliminannesiii Melekprenses bende direk fetal dna yaptırayım diye düşünüyorum ama çokta pahalı bakalım hayırlısı ile sağ salim kucağımıza aşalım inşallah