Mlkmihra Kuru öksürüğüm var sanki ciğerlerim sökülüyor aranızda yaşayan varmı ilaç kullana bilirmiyim önerisi olan alllah rızası için cvb versin 😢
duygu_ozgenc Mlkmihra covid olabilir misin bende oksueuyodum sadece bir gun kemik agrisiyla yasadim bi kac gun sonra dogumum olucagi icin test yaptilar pozitif cikti
Rabiaaa46 Mlkmihra canım ben ballı süt yapıyordum birazda zencefil koyuyordum içiyordum biraz rahatlatıyordu başkka bişey içemiyorum maalesef 🤷
tupbebekannesi123 Mlkmihra covidken kozalak pekmezi yedim sabah aç karnına bir tatlı kaşığı o beni kurtardı
melkaydnnn Mlkmihra sutun icine 2 dis sarimsagi ezin kaynatin icin ben kovid oldum onunla atlattim oksurugu falan
poyrazinannesi1 Prospan bitkisel öksürük şurubu hamileler için. Bir de bir bardak kaynamış suya limon sıkıp, bal döküp, bir çay kaşığı toz zencefil koyup içebilirsiniz. Bana kesin çözğ
Pirayeee Mlkmihra keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor ve şu jok yöntemine bak googleden onu uygula bikac saatte öksürük kalmadı bende
gamzecee Mlkmihra bende covidden dolayı öksürük vardı gece yatarken ballı süt şekerin yoksa bol organik üzüm pekmezi (gün içinde 3-4 kaşık ) ama acildeki doktor bir bardak suya bir kaşık ayıpta içebilirsin dedi birde bilmiyorum omu kesti ama onu içince çok şiddetli öksürüğüm gitti 1 tatlı kaşığı tereyağ erit 1 kaşık pekmez attım ılık içtim