Nihan6 Devlet hastaneleri çok ileri tarihe randevu veriyor diyorlar, devlet veya özel bana öneride bulunabilir misiniz detaylı ultrason için?😞
Nazlimom Nihan6 Dr. Sinan Tan’a gitmiştim 45 dk baktı her detayına cok memnun kaldim 🌸 instagramıda var bakabilirsiniz
Yesimtmr Nihan6 şehir hastanesine gittim özel çok para istediği için ilk oğlumdada bundada gayet iyi bakıyorlar ben beğeniyorum tabi çok ileri tarihe randevu verdiği için hamileliğin 12haftasından randevu aldım
mucizegebelik6 Sinan tan ve Alı İpek var ben Alı ipege gittim cukurambarda baya iyi bakıyor inceliyor
Nihan6 Boniboncuk onu da araştırayım sağolun, ya hiç devlet hastanesine gideni duymadım ki zaten kafam karışık😔
Boniboncuk Nihan6 canım devleti inan hiç bilmiyorum. Burda okudum birkaç kişiden çok kısa sürede baktılar 10 dk falan diye. O kadar çok seye bakılıyor ki 10 dk çok az bir zaman en az 30 dk falan sürmeli bence detaylı olması için. Sen iyice bi araştır ona göre karar ver🌸
fatmaon Nihan6 Batıkent medikal Park Gülenay gencosmanoglu doktora gidiyorum ona yaptıracağım yorumlarında detaylı ultrasonda çok iyi olduğu yazıyordu zaten kendisi çok kibar ve uzman tavsiye ederim