EcitaH Merhaba, 9 haftalık hamileyim vermiş olduğum idrar kültüründe bu bakterinin ürediği görüldü ? Bu enfeksiyon ile nasıl mücadele ettiniz ?
Cennet_kusum16 EcitaH iğne dışında geçmiyor hastaneden kapmış olabilirsiniz.. Ben çok çektim o enfeksiyondan gebe kalmadan önce şuan size nasıl bı tedavi uygular bilmiyorum gebelikte te enfeksiyon riskli
Mervvv0 edapoyraz gectimi sizde bende de cikti bende 8 aydir var gecmedi simdi de 5 haftalij hamileyim
Mervvv0 october yok hayir bende 1 senedir gecmiyo sizde durumlar nedir 10 haftalik olduk insallah birsey olmaz
Mervvv0 october bende bobrekde agri yapiyor birde surekli olarak idrarim bulanik sizde varmi belirtiler surekli cranberry iciyorum sadece o iyi geliyor hastaneye yatmayi denedinizmi?
october Mervvv0 asla geçmiyor. günde üç iğne bile oldum bir hafta boyunca. benım de belim ve böbreklerime vuruyor ağrısı ne illet bir şey bu ya
Mervvv0 october cipro vs kullanmadigim ilac kalmadi ben hastaneye yatamadim ignede vurulamadim yurt disindayim burda onemsemiyolar🥲
october Mervvv0 ilk idrar bulanık sonrakiler normal. çok su içiyorum o düzeltiyo herhalde rengini. ben 5 gündür desefin adlı bir antibiyotik iğne vuruluyorum ağrılarım azaldı (benım baya belim kasıgım bacagıma kadar ağrıyordu iki aydır her allahın gunu)
Mervvv0 october hastanede 1 hafta yatsaniz damar yoluyla antibiyotik verseler faydasi olmazmi acaba valla turkiyenin saglik sistemine kurban olsunlar burdakiler
Mervvv0 october igne bitirirse yazar misiniz lutfen gebelikte kullanamam ama sonrasinda kullanirim bilgilendirin lutfen ise yararsa
Mervvv0 october umursamiyolar ya idrar tahlili veriyorum enfeksiyon yok diyolar ama kucuk kan parcasi gorundu diyolar mikroskopta ee yani sorun var ama ugrasmiyolar olum derecesine gelene kadar umurlarinda degilsiniz
Mervvv0 october ya iyi aksamlar birsey sorucam ben idrar testi yaptirdim idrarimda enfeksiyon gozukmuyor kirmizi kan hucreleri gozukuyor diyor idrarim bulanik ve sag bobregimde agri daha var bilginiz varmi acaba ya da doktor kontrolunuz yakinsa benim icin sorabilrimsiniz aglamaktan helak oldum bobrek yetmezligi fln diye dusunmekten