Mom578988 Kızlar 7. Haftama girdim. Göbek deliğimden aşağıya doğru çizgi oluştu. Cinsiyetle ilgili deniyor. Göbek deliğinden Aşağıya doğru olursa kız, göbek deliğinden yukarı doğru olursa erkek diyorlar. Tecrübe eden var mı?
baby22_ Mom578988 22 haftalık hamileyim öyle bir çizgim yok 🤷🏻♀️ Hamileliğin sonlarına doğru oluşuyor bazılarında diye biliyorum ama cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.
Biroglanannesiii Mom578988 Canım benim 5 ayına kadar aşağıdaydı bebeğim erkek bugün de duş alırken fark ettim hafif şekilde üstte de çıkmaya başlamış Böyle şeylere çok inanma sağlıklı olsunlarda önemli olan o ☺️
kuzeymomsss Mom578988 o kadar erken haftada oluşuyor mu bilmiyorum benim 27 28 haftadan sonra oluştu aşağıya doğru ve kısmetse oğlum olacak
Beyzanrr Mom578988 alakası yok canım benim yukarıdan aşağıya full gören herkes erkek dedi ama inşaallah bi prensesimiz olcak🤲😍
Minnosunannesi Mom578988 alakası Yok 😊 Bebek yolu denir ona ilk zamanlar altta olur doğum yaklaştıkça göğse kadar uzar. Oğlumda aynıydı kızımda da öyle
Deletedmom_7 Mom578988 göbek deliğinden yukarı başlıyor göbek deliğine aşağı iniyor. Yani her ikisi de var 😅 Cinsiyetimiz erkek 💙