Zeyyyn Erayssun son adet tarihini baz alınır gebelik haftasını öyle hesaplarsn lakin ama doğum süreci bebek ne zaman gelmek isterse ☺️
benimmdunyamm Erayssun sada göre ama benim 2 hafta geriden geliyor geç döllenme var bence bebeğin kilosu iyi olursa sada göre alır gene
Erayssun Zeyyyn 37. Haftadayız şuan tahmini bi hafta sonra doğuyorlar değilmi hazır beklememmi gerekiyor😁
Zeyyyn Erayssun 38 de doğum yaptım daha vardı doğuma ama sağlık sebebi ile erkenden doğum yapmam gerekti 37den sonra her zaman hazır olun ama 1 hafta içinde doğada bilir 41 de bitebilir gelmek istemez 🤣 yeterki sağlıkla gelsin o vakti zamanını hiç ummadığınız anda seçer ☺️☺️
ggkca Erayssun son adet tarihine göre hesaplanıyor, bundan sonra her an hazırlıklı olmakta fayda var37. Hafta da doğuran da var benim gibi 42. Haftada 😁 doğacağı zamanı artık bebişin belirleyecek. Sağlıcakla gelir İnşallah ❤️
[silindi] Benim doktorum ultrasona göre hesaplayacağız demişti ultrasonda 10 gün geride çıktı Sat’a göre 🙂
Nazlierdemir Sat göre diyorlar ama bnce geriden gelmesi de etkiliyor benim de iki hafta gerideydi gelen giden yok