yesilkedi kızlar 36 haftalık hamileyim ve tam kasığımda bi sancı var adetliymişim gibi bacaklarıma vuruyor sancı normal mi bu çok korkuyorım
Emirin_Annesi02 yesilkedi takip etmen lazım sancılarını. Zamanın azalmış sonuçta. Düzenli şekilde artarak gelen bi sancı olur. Arttıkça zaman atalıkları da azalır.
Erayssun yesilkedi haftamız aynı bendede aynı durum bacağımın kitlendiği oldu panik yapma sabırla bekle yükselirse hastaneye git
Minigin_annesi0 Bende 36 haftalığım ara sıra bende de oluyo yalancı sancılar başladı sanırım geçmiyosa gerçek sancıdır inşallah geçer sizinde yalancı sancılardır
yesilkedi Emirin_Annesi02 Erayssun Minigin_annesi0 akşamları oluyor genelde gündüz ağrım hiç yok akşam yatağa girdiğimde ağrıyor karnımın etrafında değilde sadece kasığımda oluyor sancı bebekte hareket ediyor kütür kütür sesler çıkıyor şu an umarım yalancı sancıdır uyuyamıyorum korkudan
Erayssun yesilkedi inan hepimiz aynıyız. Hastalıklar gece başlar ağrılarda öyle. Birde içimizde doğum korkusu heyecanı hepten uyuyamıyoruz sabahlıyoruz 🤷♀️
yesilkedi Erayssun benim çatım dar ilk gebeliğim sezeryan oldu ve çok güzel geçmişti gebeliğim hiç ağrı falan yaşamamıştım bu gebeliğimde olunca korkuyorum ya sancım olursa ya suyum gelirse kanamam olursa uykumda vs o korkutuyor beni malesef 😢
yesilkedi Elofasya birinci gebeliğimde böyle sancılar yaşamadığım için bunda tedirgin oluyorum şu an rahmimde baskı ve kütür kütür sesler hissediyorum 🥸🥴
Elofasya yesilkedi anlıyorummm bende aynııı 2 inci gebeliğim ve ilkinde böyle şeyler asla yaşamadım. 🙄 inan böyle sürekli ağrı girip gidiyor bende anlamıyorum ama yalancı sancılarda böyle oluyormuş ondan dedim