Mia23 İlk gebeliğim ama bu haftadan itibaren çok zorlandım. Uyumada nefes almada haraketlerimde beni çok yordu sizde durumlar nasıl
Wonderful_mom Mia23 ben de de sancilar var gibi yaa pskljm bzldu resmen.. her an doguracakmsim gbi hissedyrm
heleninannesi06 Mia23 34+4 uyuyamıyorum midemden çok yoruldum hayırlısıyla atlatmak istiyorum vallahi 🥺
kayraninannesii Mia23 ay aynı şekilde nefesim daralıyor sürekli bir oflama püfleme 😀 yatsan yatılmıyor kalksan oda cok zor oluyor gerçekten en zoru bu aylarmış aslında 😢
Rabia62838 Ben de 34 haftalığım sanki hamileliğim yeni başladı en zoru bu aymış 😔 Rabbim yardımcımız olsun inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Mia23 Rabia62838 evet şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ben şuan cidden çok zorlanıyorum acaba bir tek benmi böyle oluyorum dedim Allah yardımcımız olsun 🥰
Rabia62838 kızlar mide yanması ve nefes alamama sizde de oluyor mu haftaya randevum var doktoruma sorucam ama çok zorlanıyorum
Mia23 Rabia62838 evet canm maffoldum bu ay. Şimdiye kadar hiç sıkıntım olmadı bulantı vs ama bu ay ağlıyorum resmen mide yanmasından
Gul1903 Bende 34 hafta 2 günlüğüm mide yanması mahvetti benide çatı ağrısı arada yalancı sancılar gelip gidiyor ikinci gebeliğim bakalım ne zaman gelicek 🤣