Nazliolmaz Kızlar merhaba Fatma ana eli otu kullanan oldumu doğumda gerçekten işe yarıyor mu nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı bu konu da
Zeyyyn Nazliolmaz doğumdan önce suya dualar okuduk doğuma girince kendim koydum suya gem koymuşum bile yani kolaylaştrdı açılma hızlı oldu
Soncul Nazliolmaz ot mot içmeyin önermeyinde birine bi yan etki yapar zaten bitki ot içilmez hamıleyken
Gbbc Nazliolmaz Tam 41 haftada girdiğim gün doktor artık yarın yatışını yapalım dedi benim o akşam heycan hafiften sancılarım başladı hemen komşuma 1 şişe su getirdim okudular sonrada ben o otu suya koydum sabaha 9 da yatışım yapıldı öğlen 1 de doğumum oldu canım
Betusgani Soncul içilmiyor diye biliyorum, sadece dualarla suya koyuluyor o ot açılınca rahim de açılıyormuş doğumdan sonra sudan çıkarılıyor
Rabiamsf Ameller niyetlere göredir. Siz niyetinizi alın Rabbim kolaylaştırıyor. Banada ilk doğumda nasip oldu halam da varmış annem aradı halam hemen suya koydu çok şükür ki açıldı zaten ondan sonra şükürler olsun doğumum gerçekleşti 🤲💙🎈🎉