Hatice_ferit Hanımlar İstanbul bağcılarda oturup detaylı ulturasyon yaptıran varmı memnun kaldığınız doktor falan
seon90 Hatice_ferit ben oğluma hamileyken ahmet gül diye birine gitmiştim özel yeri var bakırköyde ama 2017 de 500 liraydı.
Bebek-C Ben Bağcılar medicine hospital takipliyim ama perinetoloğa özel bi muayenehaneye gittim Yenibosna tarafında. 30-40 dk kadar inceledi sonra tek tek anlattı sorun varsa sor dedi filana CD verdi ve mail attı. Dr. Halil Aslan.
Hatice_ferit Bebek-C bende medchine gidiyorum ama 1000 TL dediler hastanenin ismi ne acaba bide medichinedakş doktorunuz kim
Bebek-C Hatice_ferit dr Fatma Türkan ayan. Medicine’dakş doktor da hastanede bakmıyordu 1000tl diyince de kuzenimin gittiği doktora gitmeye karar verdim 800tl’ye. Hastane değil, özel muayenehane.
Hatice_ferit Bebek-C benim doktorumda Fatma hanım benimde Topkapıya yönlendirdi uzak orası gitmek istemiyorum oranın ismi ne
Bebek-C Hatice_ferit yerinin ismi yok. Kendi ismiyle Google’da aratırsanız çıkıyor zaten. Perinatolog dr Halil Aslan.
Bebek-C Hatice_ferit memnun kaldım. Zaten riskli gebelik uzmanı olduğu için de ekstra güvendim. Herhangi bi sıkıntı görmedi bende. Bebeğin yüzü net görünmüyordu pozisyonundan dolayı, onu yakalamak için uğraştı biraz. Başından savmadı yani. Sakin şekilde işini ciddiyetle yapan biri.
Hatice_ferit Bebek-C kesinlikle baştan savmaması önemli o kadar ücret veriliyor bide Benimde doktorum Fatma hanım çok hızlı konuştuğu için dediklerinden hiçbirşey anlamıyorum sanki baştan savar gibi sizde öyle hissediyor musunuz
Bebek-C Hatice_ferit evet çabuk çabuk konuşuyor ama baştan savma gibi gelmiyor bana soru sorabiliyorum cevap alabiliyorum. Hastasi çok olduğu için normal diye düşünüyorum.
Hatice_ferit Bebek-C evet hastası çok iyi bi doktormuş sanırım ondan da değişmek istemiyorum ama eve anlamamış dönmek beni üzüyor 😞
Bebek-C Hatice_ferit biz hep eşimle beraber gidiyoruz benim anlamadıklarımı o anlıyor onun anlamadıklarını ben anlıyorum öyle tamamlıyoruz 😀